Śliwka

Owoc liofilizowany konwencjonalny
Kraj pochodzenia Polska
Termin przydatności do spożycia 12 miesięcy

Opis

Śliwki poprawiają apetyt i działają korzystnie na trawienie. Zapobiegają zaparciom, a tym samym zmniejszają zagrożenie chorobą nowotworową jelita grubego.
Zawierają ważne składniki mineralne jak potas, żelazo, magnez, wapń i fosfor. Śliwki mają sporo witamin z grupy B, dlatego od wieków cieszą się opinią owoców wpływających kojąco na układ nerwowy i poprawiających samopoczucie.

Właściwości

w 100g  
Wartość energetyczna:  1532 kJ/362 kcal
Tłuszcz:
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 
2,1 g
0,4 g
Węglowodany:
w tym cukry:
76,3 g
52,8 g
Błonnik: 11,8 g
Białko: 3,7 g
Sól: 0,06 g

podane wartości są wartościami przybliżonymi, obliczonymi na podstawie dostępnych tablic

Występuje jako

Kostka
Dodaj do zapytania Dodano do zapytania Usuń z zapytania Szczegóły

Opis

Śliwka liofilizowana kostka – kształt nieregularny, wielkość kostki 6x6 mm

Parametry logistyczne

Waga opakowania: 10 kg
Opakowanie jednostkowe: worek polietylenowy lub worek z folii aluminiowej
Opakowanie zbiorcze: karton
Ilość kartonów na palecie: 16
Oferta dla firm

Zamówienia hurtowe

Wzbogać ofertę swojej firmy najwyższej jakości produktami. To idealny moment, zwłaszcza w czasach, kiedy zdrowe żywienie stało się ogólnie panującą modą.

Dowiedz się więcej
Zapytanie ofertowe1